top of page

Mag ik jou voorstellen, het zuurstofproject Kids in Nature!

Jongeren uit de lagere school en het middelbaar, met moeilijkheden op school, kunnen dmv een positieve time-out herademen in Het Equizorgbos. Dit is een prachtige locatie in de natuur om terug op adem te komen en letterlijk weer zuurstof te krijgen om verder te groeien.

Een persoonlijke aanpak, therapeutische expertise, overleg en een groeipakket om maat, steeds in overleg met de jongere zelf, zorgen voor een veilige omgeving en vele succeservaringen!

De jongeren bouwen met diverse steun aan hun groeitraject om hun schoolcarrière weer een positieve boost te geven.

Klik hieronder voor meer informatie en contact!

Equibos logo.jpg

En hier wil ik jullie enthousiast maken voor supervivencia saludable?

Overleven en gezond blijven in Spanje is voor elke hond een uitdaging. Kom je terecht in een asiel, dan krijg je meters en peters die per maand bijdragen, of misschien is er iemand die jou leuk genoeg vindt om te adopteren.

Er zijn echter altijd blijvende kosten!
Materiaal zoals slaapmatten, eetbakjes, en de extra medische zorgen zijn maar mogelijk als er extra bijgedragen wordt. De vrijwilligers in Sagunto proberen door verkoop van zelf gemaakte spullen op de lokale markt dit geld samen te brengen. 


Door honden voor te stellen enerzijds, en door te vragen naar nieuwe slaapmatten of te vertellen over een medische ingreep anderzijds, geeft de facebook groep jou hierover informatie.
 

  • Facebook

Steungroep SOS Animales Sagunto

bottom of page